Enneagramcoach | Referenties

De NOTE heb ik met name gewaardeerd omwille van zijn praktische opzet. Het gebruik van het type-interview is een objectieve methode om een coachee zijn type te laten onderzoeken en meteen inzicht te geven in zijn drijfveren.
Ik heb vooral veel aan het inzicht in mijn reacties vanuit mijn eigen type op anderen. 

Els Verheijen enneagramcoach sinds 2006


Ik heb veel gezien, geleerd, ervaren en ontmoet dankzij de groep, de sterke inhoud, de opdrachten en jullie begeleiding. Zonder oordeel te kunnen oordelen of een deelnemer de opleidingsdoelen behaalt is een zeer sterk punt.

 

Willem Jan Gasille enneagramcoach sinds 2009


 Tijdens de opleiding tot Enneagramcoach bij de N.O.T.E. heb ik veel theorie aangeboden gekregen en veel handvatten om deze in de praktijk toe te passen. Daardoor ben ik in staat om benoemd en onbenoemd de kracht van het Enneagram toe te passen in mijn coach- en trainingsactiviteiten.

Peter Boonman enneagramcoach sinds 2008


Ik vind het enneagram een fantastisch hulpmiddel tot zelfkennis. Je krijgt hiermee (beter) inzicht in je eigen patronen, drijfveren, kwaliteiten, valkuilen en andere persoonlijke aspecten. Het heeft voor mijzelf ook héél effectief en verhelderend gewerkt!

Margot Rijswijk enneagramcoach sinds 2006


De NOTE heeft mij precies gebracht waar ik naar op zoek was: een opleiding waarmee ik al mijn opgebouwde kennis en kunde kon vertalen naar een pedagogisch en psychologisch kader. Ik help nu andere mensen om hun plaats in deze complexe samenleving in te nemen. Elk coachingsgesprek is een verrijkende ervaring voor beiden.

 

Jan Landsheer enneagramcoach sinds 2008