Enneagramcoach | Referenties

 Tijdens de opleiding tot Enneagramcoach bij de N.O.T.E. heb ik veel theorie aangeboden gekregen en veel handvatten om deze in de praktijk toe te passen. Daardoor ben ik in staat om benoemd en onbenoemd de kracht van het Enneagram toe te passen in mijn coach- en trainingsactiviteiten.

Peter Boonman enneagramcoach sinds 2008


Ik heb veel gezien, geleerd, ervaren en ontmoet dankzij de groep, de sterke inhoud, de opdrachten en jullie begeleiding. Zonder oordeel te kunnen oordelen of een deelnemer de opleidingsdoelen behaalt is een zeer sterk punt.

 

Willem Jan Gasille enneagramcoach sinds 2009


Het was een plezierige diepte-ervaring om de opleiding tot enneagramcoach (de NOTE) te volgen. Het heeft mij de waarde van het enneagram als begeleidingsmodel helemaal laten ervaren. De begeleiding heb ik als zeer professioneel, op persoonlijke maat gesneden ervaren. De verbinding tussen praktijk en theorie was helder. De feedback was altijd zorgvuldig, bijzonder en verdiepend naar het eigen enneagramtype. Het groepsproces en de groepsgenoten hebben me ook veel geleerd over de andere enneagramtypes.

Maria De Goeij enneagramcoach sinds 2005


Via inzicht naar uitzicht.
Het verbreden van mijn perspectief, mijn mogelijkheden om te ontspannen en te relativeren laten groeien, kortom meer genieten,  meer rust en evenwicht en vooral meer liefde! Dat is wat het enneagram mij biedt op mijn reis door het leven. En dat gun ik jou ook!

Loes Wolfs enneagramcoach sinds 2006


De NOTE heeft mij precies gebracht waar ik naar op zoek was: een opleiding waarmee ik al mijn opgebouwde kennis en kunde kon vertalen naar een pedagogisch en psychologisch kader. Ik help nu andere mensen om hun plaats in deze complexe samenleving in te nemen. Elk coachingsgesprek is een verrijkende ervaring voor beiden.

 

Jan Landsheer enneagramcoach sinds 2008